onsdag 31 maj 2017

Sköna maj

Inte så mycket sköna mej som galet intensiva maj. Det har varit allt på en gång. Samtidigt. Djupa dalar och höga berg. Nu kommer juni med ljus, värme och sommar. Bloggen kommer eventuellt bli lite mer sporadisk, vi får se.


8 kommentarer:

Monica sa...

Ja verkligen en intensiv månad. Jag tycker det är så roligt att du skriver varje dag och Annika med i USA som har måndagar lediga och själv skrev jag också varje dag förut, om helgerna också som du och det finns ju både foton och mycket att skriva om men lite känner jag med att ta sommarpaus och skriva lite som jag känner för. Det är så mycket annat att ordna med och skönt att kunna göra precis som man vill.

Men jag uppskattar så mycket att läsa hos ett par favoriter och tycker även det är roligt att göra mina inlägg, tiden har jag ju men skönt att inte känna sig bunden av något. Och du har massor att stå i så jag tycker att det låter sunt att göra som du känner och hinner med. Det tar ju alltid lite tid att gå igenom foton men sen går det fort att skriva, men allt tar sin tid. Sen är det så roligt att ha bloggen som tidsdokument, att det blir av att sortera det man gjort och roligt att titta tillbaka, men man kan ju minska ned lite eller ta en paus. Jag älskar dina foton och tankar men vi pratar eller skriver ju ändå varje dag:-), glad att sånt är så lätt idag att nå varandra.

Lena i Wales sa...

Härliga vårbilder.
Jag har varit ute på reseledarjobb runt i Wales i två veckor och missat mycket hos dej, men här är jag igen!
Ha en fin dag!

Steel City Anna sa...

Lena: tack! Later som en kul resa/jobb. Detsamma, underbar solig dag!

Steel City Anna sa...

Mamma: vi far se hur det gar. Blir kanske nagot lugnare om ett tag.

Annika sa...

Jag tycker du kan slopa helgerna ;-)
Så glad att jag gjorde det själv för ganska länge sen. OCH måndagarna. Orkar inte blogga sju dagar i veckan. Lägger desto mer krut på de dagar då jag skriver istället. Ibland leker jag med tanken på att slopa fredagarna också, men vi får se ...
Sen när jag reser eller har semester skriver jag inte alls. Passar mig superbra, men vi är alla olika.
Sommaren är iaf en tid då väldigt många bloggare ligger lågt.
Maj var ingen rolig månad. Sätter lite mer hopp på juni!!

Anne-Marie sa...

Det verkar som om många tar det lugnare med både att skriva och läsa på bloggarna.
Sommaren är helt klart en tid då man kanske vill prioritera annat.
Låter bra att juni blir ljus och fin.

Steel City Anna sa...

Annika: jag ar mer en allt eller inget typ, tycker det ar svart att bara skriva mindre. Tror att da blir det himla langa pauser kanske. Vi far se. Det har varit sa intensivt men lugnar kanske ner sej och jag ar tillbaka i gamla vanor igen.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: ja, man marker det varje ar. Segt med bloggarna pa sommaren.