onsdag 9 september 2015

Somrigt

Den här veckan har sommarkläderna använts igen, så härligt med lite värme och mera sol. Mörkret kryper närmre men det är mysigt att sitta i en relativt ljum kväll i trädgården och beundra ljusslingan. Och varje dag som man kan hänga tvätt på tork ute och den faktiskt torkar är en bonus!

Gillar när tvätt fladdrar i vinden och luktar gott
Kissen gömmer sej för grannkatten ...
... som så väldigt gärna vill flytta in här.
Mysigt! Solcellsslinga.
Säsongens blommor
Herr grannkatt smet in när jag hängde tvätt.

Väldigt många bedjande blickar fick jag ...

4 kommentarer:

Monica sa...

Härligt med sommarvärme! Och mitt hjärta blir glatt, ser att penséerna jag nysatte blommar:-), kissen är för rolig, synd om honom att han inte tas om hand bättre, han är ju så social och vill umgås och också ha värme när regnet forsar ned.
Här i Sverige är det total misär för många katter, det skrivs mycket om det nu i tidningarna, det vore bra om en lag kom om chips men redan finns en att det är olagligt att lämna katten ett dygn. Har ju ingen funktion om det inte krävs att katten är märkt.
Han är fin denna katt, han vill inte vara ensam märks och bryr sig inte så mycket om mat, det får han nog tillräckligt, mer att han fryser och är trött.

Steel City Anna sa...

Mamma: han vill ha kel mest hela tiden och spanar efter mej i tradgarn :) men min kisse blir svartsjuk :)

Elisabet. sa...

Han tycker kanske att det ser betydligt trevligare ut hos er ,-)

Steel City Anna sa...

Elisabet: han gillar min soffa i uterummet med mjuk filt sa det spelar nog en viss roll for hans karlek ... Och sa romansen med min katt-tant (trots svalt intresse fran hennes sida). Men mest ar han valdigt social, han spanar efter folk mest hela tiden och ofta hor jag hur grannar fran olika hall ryter at honom. Av mej far han alltid lite gos :) igar tvattade han noggrant hela min arm som nagot slags tack tror jag. Han ar sa charmig!