torsdag 17 september 2015

Lingonsylt och bostongurka

Hemgjorda köttbullar med svenskt potatismos till och med, och inte nog med detta, även bostongurka, lingonsylt och svensk grillkrydda ... Precis som hos Sibylla. Kanske lite godare. Ni anar inte vad man kan sakna en helt vanlig grillkiosk ...



4 kommentarer:

Monica sa...

Gott! Du gör ju så läckra köttbullar, här är det svårt att få tag i vettig köttfärs, köttfärsdebatter till trots, men det är en dålig hantering runt den i Sverige och att den är så gammal med lång hållbarhet, ska ju vara nymald för dagen och lukta friskt. Det är en lycka att handla mat i England. Saknar det mer och mer, här blir det bara dyrare men sämre.

Steel City Anna sa...

Jag har verkligen fatt rutin pa kottbullarna, gjort himla manga :)

Anne-Marie sa...

Nu blir jag sugen Anna! :)
Ser fantastiskt gott ut. Och lingonsylt är verkligen svenskt och gott. Min mamma brukade göra egen lingonsylt - mycket godare än burkarna man köper i affärerna eftersom mammas sylt inte alls var lika söt.

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: hemgjord sylt, det vore nåt :) jag har gjort tranbärssylt, det blir lite likt. Ikeas sylt är ändå helt ok. Har förvisso inte smakat nån annan lingonsyltsort på säkert 10 år :)