söndag 16 mars 2014

Interlude

I den lilla staden Shipley finns ett synnerligen gulligt litet tea-room, Interlude Tea Room. Nu har man kanske inte vägarna förbi just där så ofta, men det är värt att ta sej dit bara för detta ställes skull. 20-talsinredning, jättegott hembakt fika och förstås te och scones, men de har även god mat. Och en gammaldags tesalong full av tanter som klätt sej i 20-talsinspirerade kläder och sitter bland virkade dukar och småpratar. Väldigt trevlig personal också. Kika gärna på deras hemsida här.

2 kommentarer:

Monica sa...

Vilket fantastiskt ställe! Underbara England! Och du är helt fantastisk på att hitta pärlor överallt, tror du vet mer än engelsmännen själva:-). Det får bli en bok med dina berättelser, tankar, iakttagelser och underbara foton någon gång när du blir pensionär kanske och får lite tid.
Tittade på filmen och då (när du skriver boken) kan du spela in en med mig som fina tanten med en liten kaka i handen, ska fundera på frisyr bara:-).
Dit vill jag följa med nästa gång vi kommer.
Ler lite för hur S och jag letade efter det där 40-talscaféet på Söder som det hojtades om i alla tidningar och då var det absolut ingenting annat än en svart kaffe och en kola. S tittade chockad, har ni ingenting att äta?

Steel City Anna sa...

ja det vore kul att åka dit! Hon som ägde det var så trevlig och visade runt överallt.