torsdag 2 juni 2011

Lunchdags

Underbara smörgåsar gör de här mellan ca elva och två på dagarna. Deli West. Min favorit är grillad kyckling, majonäs, krispiga kalla baconbitar och all sallad som finns på en grov baguette. Ibland kör jag till med kallt bacon och kall skivat kokt ägg, ibland varmt helt bacon och ett stekt ägg. Det har också hänt att jag använt mej av kombinationen skinka och sallad. Variationerna är oändliga. Det händer förstås fortfarande att jag har med mej konstig svensk mat i matlåda, men mer och mer sällan. Om BBC vill komma och filma mina exotiska vanor, får de skynda sej på.

2 kommentarer:

Monica sa...

Det inlägget är så otroligt bra om Sverige och nu har jag läst det igen:-). Inte visste jag hon bara har öppet mellan elva och två, jag är nog inte där i krokarna då utan långtbortistan:-). Nästa gång får det bli ett besök.

Steel City Anna sa...

Ja, vi får äta varsinn baconmacka som man dessutom blir smal av ;)