torsdag 9 juni 2011

Fredagstips



Imorgon är det kanske någon som känner för att unna sej lite extra god mat. Det gjorde jag förra fredagen, lite tapas inspirerat blev det. Ciabatta med vitök och örter, soltorkade tomater, färskost, fetaost, kex, tre olika sorters salami, parmaskinka och sallad med avocado. Jordnötter och hemskt torra och tråkiga engelska ostbollar blev de också men de slängde jag sen, de ser snärtiga ut på bild iallafall. Lägg gärna märke till min strategiskt placerade omotiverade limefrukt - det finns inte ett inrednings- eller matreportage utan citrusfrukter. Man vill ju inte vara sämre!

5 kommentarer:

Monica sa...

Oj rena matbloggen med gourmetmat, undrade just vad det var för bollar, de såg goda ut och limen är precis rätt placerad;-)

Steel City Anna sa...

Ja, det har blivit mycket mat på sistone!

Monica sa...

Läser DN att nu är det väldigt inne och trendigt med hamburgare och vem som gör den bästa på finkrogarna. På Grand Hôtel, Mathias Dahlgren, kostar den 350 kronor, 65 grams, inga tillbehör men allt som ryms på den ingår. På söder finns för 260 kronor och fler ställen i Gamla stan hänger på. De ser inte ut att vara i din klass:-) tänk vad du är duktig, tittar på dina läckra du gjort, puss

Steel City Anna sa...

Det är alltid bra med ett karriäralternativ :)

Monica sa...

Du har många:-)