söndag 1 november 2015

Jul-pepp!

Nu är det bara någon månad kvar till första advent och dags att börja ladda på allvar anser jag och värmer upp med bilder från i julas. Det ska bli så mysigt. Inga krav, bara det som är roligt med julen, ska vi ägna oss åt.






















7 kommentarer:

Monica sa...

Åh hjälp så mysigt:-), jag blir alldeles varm och glad-). Minns snön som inte var det lättaste att gå i men så vackert, det är som de finaste julkort så där som man drömmer om. Och dina fina pepparkakor med dekorationer, fina paket och vackra blommor, maten, ja det är bara så underbart. Nu börjar det, haha:-)

Steel City Anna sa...

Mamma: forra aret vid den har tiden hade jag julpyntat :) varmen haller sanna tankar borta, 20 grader sol idag!

Monica sa...

Oj vilket fantastiskt väder ni har! Ja här med har den milda hösten (10 grader idag) hejdat lite (mycket;-), men nu när det blivit så mörkt känns det som att det är dags och så finns ju allt i affärerna så fint nu på plats.

Trillingnöten sa...

JIsses!! Redan!! Galet! Du har rätt dock. Inga krav. Julen ska handla om att ha det mysigt, spendera tid med dem människor man tycker om. Äta god mat också. Och försöka ta det lugnt. njuta av mörkret, kylan och livet! Snart är det ju sol och sommar igen.

Steel City Anna sa...

Trillingnoten: ju tidigare man borjar ju mindre behover man stressa och ju mer kan man njuta :) I december undviker jag allt vad affarer heter anda tills julrean ar over i mitten av januari. Forberedelserna ar ocksa roligast tycker jag!

Annika sa...

Ja, och amen!! Jag är taggad.
Här i US har vi Thanksgiving som ganska effektiv bromskloss innan jul, men i affärerna är det full swing nu med julen, så fort Halloween är över är det grönt, liksom.
Jag tänker också börja tidigt. Alltså, inte pynta som en galning förrän efter Tgiving, men jag ska stryka julgardinerna, sätta upp dem i Tgivingveckan. Jag ska göra allt sådant som tar mkt tid INNAN sas. Lägga ut de julmattor jag har. Jag ska rigga trädgården m ljusslingor också innan, men inte tända. Vill inte stressa för mkt sen. Jag är verkligen sugen på allt det där nu. När december kommer ska jag bara sitta i mitt pyntade hus och njuta av ALLT!!
Längtar inte alls efter vår och sommar. Vill bara vara här och NU!!! November? I so do NOT mind that month :-)
Så vi är taggade tillsammans, Anna!!

Steel City Anna sa...

Annika: härligt med en till entusiast! Precis, i december vill jag njuta och inte stressa och förbereda. Ta fram och ta bort gör jag i november och januari. Det som jag lägger fokus på i december är maten och det tycker jag bara är roligt.