söndag 29 november 2015

Farväl till löven

De allra sista ... Åh, så jag längtar tills de första knopparna kommer igen!








4 kommentarer:

Monica sa...

Så fina foton på löven, ja man blir glad över den färg som ännu finns. Nu först en härlig julmånad och sedan får knopparna gärna komma, de kommer ju tidigt hos dig mot hos oss, vi ska väl ha vinter sisådär ett halvår först;-). Så skönt det vore med en tvåveckors som ni har eller mer extrema år en månad. Det är liksom mer hanterligt men nu njuter jag av allt fint denna tid och har för tillfället glömt hur mörkt det är i Sverige. Det är bättre här, även det...

Steel City Anna sa...

Mamma: det ar skont nar solen tittar fram. Jag har verkligen glomt hur morkt det ar i Sverige, inte varit dar denna arstid pa tio ar. Det ar fullt tillrackligt morkt har :)

Anne-Marie sa...

Tänk att ni i alla fall har så många löv kvar på träden i slutet av november. Det är skillnad mot Sverige det.
När brukar våren komma till Sheffield? Visst har det varit ovanligt kallt och snörikt de senaste vintrarna i delar av England?

Steel City Anna sa...

Anne-Marie: snödropparna brukar titta upp i januari. Riktig ordentlig vår brukar det bli i mars. Vi har haft mycket snö i omgångar, förra vintern var värst i januari. Men innan dess har det varit år nästan utan snö. Ofta är det milt så snön stannar inte särskilt länge men senast var isen kvar länge. Sheffield är så backigt så det kan vara snö i delar av stan och inga spår av den på andra ställen. Vår backe var en ordentlig isgata i flera veckor. Man sandar bara priority routes här, inte smågator, dem får man sanda själv. Då gäller det att man har en säck redo eller bor nära en låda som kommunen placerat ut så får man halka dit :)

Såhär var det förra julen http://steelcityanna.blogspot.co.uk/2014/12/farlig-vinterpromenad.html