lördag 8 oktober 2011

Lite Toblerone här, lite hyra där


Det är svårt att leva som man lär. Av var och en efter förmåga, åt var och en efter behov. Det är krångligt det där. Betyder det kanske att man roffar åt sej vad man kan och hoppas på det bästa? Eller är kanske denne mans förmågor så stora att lite extra förmåner är på sin plats? Eller är snarare hans behov gigantiska, och med lite fantasi proportioneliga med förmågan? Det måste snurra i huvudet på'n.

5 kommentarer:

Monica sa...

Jaa och så såg jag Robins med honom som gäst ikväll, var inspelat före alla avslöjanden så det blev konstigt också och där var C Meltzer med och då blev det verkligen konstigt om jag säger så;-). Imorgon ska jag försöka se och göra nåt mer positivt:-)

Trillingnöten sa...

Mona sa upp sina uppdrag när tobleroneaffären uppdagades. Vad kan den ha kostat? 1n 5-10kr på den tiden. Hyran på över 100 000kr...rimligt vore väl om han också avgick.

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: Det är ju ganska roligt att han ledde ett möte om hur man hanterar förmåner :) Man kan ju undra hur många fler som gör som han efter den kursen :) Ja, avgår han inte så är det en katastrof.

Mamma: Tittade också på Robins, blev ganska underligt, den där sången på slutet var inte mycket att hänga i julgranen.

Steel City Anna sa...

Kan inte sluta skratta åt det där fotot på gruppledaren de valt med den överlägsna who cares-minen :)

Monica sa...

Hon bor rätt nära här och pratar så arrogant och korkat så man kan bara skratta. Hon sa nyss att det är väldigt viktigt att lönen för dem blir högre och högre, ja hur hög som helst, för då får man (svenska folket) de mest kompetenta bland politikerna, ja som hon själv m flera då;-)))).