lördag 1 oktober 2011

Avslöjad?

Jag läste den här artikeln och fann detta klotter i mitt anteckningsblock från kontoret:

Såhär står det om folk som klottrar stjärnor: Stjärnor tecknas ofta av ambitiösa personer. Många små stjärnor indikerar optimism. En enda stor stjärna visar på ett klart mål i sikte. Prydliga likformiga stjärnor är tecken på bra mentalt fokus, medan asymmetriska stjärnor visar en energisk personlighet. 

Optimistisk, ambitiös och energisk, det stämmer kanske. Ganska ofta gör jag sicksackmönster när jag pratar med socialen, och det betyder tydligen att man önskar att komma vidare med saker och indikerar även detta energiskt tänkande enligt artikeln.

Inte helt ointressant! Kom gärna med exempel på klotter!

4 kommentarer:

Elisabet. sa...

Och själv ritar jag ansikten. Eller skriver mina systrars namn .,. eller min ursprungsfamiljs namn i kronologisk ordning ..-)

Min son och hans pappa, ritar alltid streckgubbar.

Monica sa...

Väldigt intressant och tänk att det stämmer så bra! Något annat intressant jag läste i Metro är att forskningen nu först sett våra funderingar sen sisådär 15 år tillbaka och börjat undersöka "benet" som fattas på karlarna, "y" alltså;-), en massa genmaterial saknas förstår de nu;-)

Monica sa...

Tittat efter och jag gör mycket geometri och ju mer att fundera på ju mer utfyllnader och mönster inuti, tyder på en analytisk person som tänker lösa problemen, stämmer precis:-). Dina stjärnor är väldigt vackra:-).

Steel City Anna sa...

Elisabet: Ansikten stod det ju om i artikeln. Det ritade jag mycket förr, och roliga gubbar. Stjärnorna är nåt nytt fenomen :) Intressant det där med namnen :)

Mamma: Jag har en kollega på jobbet som konsekvent ritar fyrkanter. Ganska spännande sånt där som man gör utan att tänka på det. Ser fram emot kartläggningen om vad som fattas i benet :)