Ett år gjorde jag ett helt ekipage i pepparkaksdeg, hästar, släde, stugor ... |
Nejlikeapelsiner får det bli i år igen! |
Engelsk julbord plus Janssons får det nog bli! |
Julmarknad med gammeldags karusell. Mindre hemmapyssel, mera julmarknader, tycker jag! |
Julaftonskväll förra året |
7 kommentarer:
Ljuvligt underbart att se allt:-), om vi bara ta nejlikeapelsinerna såg jag de hade lagt dem på ett våningsfat modell mindre, bara det gav så mycket julkänsla. Och allt jag såg här gjorde mig hungrig:-)
Wow!! Vilka juldekorationer och vilken julmat du gjort tidigare! MEN själv känner jag att det känns väldigt tidigt med jultänk och julkänslor innan 1:a advent... ;-) Jag är alltid så sen. Hahaha!
Här börjar ju julen annars mer officiellt efter Thanksgiving, men redan nu finns massor med julsaker i affärerna.
Kram och ha en toppenfin helg!
Men åååååh! Jag blir alldeles exhalterad här alltså...julmat, pepparkakor, pynt! Allt i ett liksom...härliga tider! Vi åt kalkon förra året och det blev supergott med min specialstuffing och cranberrysauce!
Mamma: Man glömmer lätt vad man gjort tidigare år! Jag undrar hur jag tänkte när jag gjorde egen pepparkakssläde med hästar :) Blotta tanken gör mej matt.
Saltistjejen: Jag börjar få julkänslor i augusti :) Ju tidigare desto bättre tycker jag. Ofta jobbar jag på själva juldagarna så det gäller att njuta innan. Trevlig helg!
Anna, just pepparkakssläden har jag också haft funderingar kring *skratt*, och vet att det inte var påverkan hemifrån;-), fast långt tillbaka så åkte min farmor och farfar släde på jularna.
Trillingnöten: Tänkte väl att du skulle uppskatta det här inlägget :) Om inte stuffing-receptet är hemligt vill jag gärna prova det :) Har bestämt mej nu, i år blir det kalkon :)
Just kalkon gjorde min endaste moster vartenda år! Och det är gott men jag har aldrig gjort det själv.
Skicka en kommentar