lördag 4 juli 2009

I Peace Gardens


I en av fontänerna i Peace Gardens ser botten ut såhär. Idag är det en fin dag efter regnet igår. Men hettan och klibbet är borta. Skönt det. Jag ska ta det lugnt och titta på folk och kanske gå till Starbucks. En bra plan för en lördag.

4 kommentarer:

Karin sa...

Låter trevligt! :)

Karin sa...

Ja, det har jag. :) Vad blev det för fynd? Mina flip flop-sandaler (för 2 pund, var det va?) har använts väl. De svarta börjar tyvärr gå sönder men det kanske man får räkna med med det priset...

Karin sa...

Leggings heter det på 2000-talet. :P

Karin sa...

Var på bröllop i helgen och köpte strumpbyxor innan. Det är verkligen en djungel... Eftersom man aldrig vet vad som passar till kläderna och skorna när man står i affären så måste man ju köpa så många olika sorter. Och så måste man ju ha två av varje om man skulle få maskor. Och i strumpbyxedjungeln så kallas vanliga strumpbyxor inte längre det, utan tights. Men gamla hederliga 90-talstajts, det borde ju fortfarande heta tajts tycker man. Förvirrande... Undrar vad dom på Kappahl skulle säga om man kom inte och frågade efter piratbyxor? Eller skipants? Haha, skipants är ett ju ett jätteroligt ord!