Ursprunget är tyskt, tror man åt det som påskbröd, vanligt i USA och gott! Inte sett det här, annorlunda med den mörka ytan mot det ljusa inuti, en del rostar det. Kul att det finns hos dig, är gott.
Ja, sådana har jag ätit i New York (då jag fortfarande åt bröd, det tål jag inte i dag). Där säljs de rostade i gatustånd, ganska mäktiga och salta. Ingen höjdare! Jag köpte bara en för att växla till mig pengar, haha.
5 kommentarer:
Ursprunget är tyskt, tror man åt det som påskbröd, vanligt i USA och gott! Inte sett det här, annorlunda med den mörka ytan mot det ljusa inuti, en del rostar det. Kul att det finns hos dig, är gott.
Mamma: lite som att ata en valdigt massiv salt pinne :)
Ja precis, undrar varför det är salt på den men har väl sin egen historia säkert.
Ja, sådana har jag ätit i New York (då jag fortfarande åt bröd, det tål jag inte i dag). Där säljs de rostade i gatustånd, ganska mäktiga och salta. Ingen höjdare! Jag köpte bara en för att växla till mig pengar, haha.
Anna: aha, vad kul! Så de verkar vara rätt populära då. Just det, väldigt mäktiga, tunga liksom.
Skicka en kommentar