lördag 24 januari 2015

Vinterkaka

Jag har saffran kvar sen i julas och det är ju så gott så här piffade jag upp en vanlig sockerkaka med julkryddor och riven marsipan. Blev väldigt gott!




8 kommentarer:

Monica sa...

Finfin kaka, synd att den är slut;-)

Tankevågor sa...

Vilka söta små snöflingor/snöblommor också. Ser både god och vacker ut till afternoon tea. :-)

Lisbeth

Steel City Anna sa...

Mamma: det blir nog flera :)

Tankevågor: ja, de piffade upp tycker jag :)

Trillingnöten sa...

Jag har också saffran! Nu blev jag sugen att använda den, din kaka såg så god ut!

Ulrika sa...

Ja tack!! :-p

Steel City Anna sa...

Trillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.

Ulrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)

Jani sa...

Mums! den skulle jag nog ha svept I mig på engång ;)

Steel City Anna sa...

Jani: Det gick rätt fort här med :)