Jag har saffran kvar sen i julas och det är ju så gott så här piffade jag upp en vanlig sockerkaka med julkryddor och riven marsipan. Blev väldigt gott!
Trillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.
Ulrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)
8 kommentarer:
Finfin kaka, synd att den är slut;-)
Vilka söta små snöflingor/snöblommor också. Ser både god och vacker ut till afternoon tea. :-)
Lisbeth
Mamma: det blir nog flera :)
Tankevågor: ja, de piffade upp tycker jag :)
Jag har också saffran! Nu blev jag sugen att använda den, din kaka såg så god ut!
Ja tack!! :-p
Trillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.
Ulrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)
Mums! den skulle jag nog ha svept I mig på engång ;)
Jani: Det gick rätt fort här med :)
Skicka en kommentar