Nästan som en brittisk Sunday Dinner blev detta, men lite annorlunda med små bakade potatisar och inga Yorkshire puddings. Nåt som är så himla gott och som jag aldrig ätit i Sverige är Colcannon, potatismos med kål. Kycklingen rostade jag i ugn på en bädd av örter och allt kött som blev över gjorde jag en god pastasås av dagen efter med grädde, paprika, rödlök och tomater.
8 kommentarer:
Oh, vad gott det ser ut!!! Potatismos med kål har jag ätit i Irland, gott.
Ha en fin dag!
Så gott det ser ut och hälsosamt!
Lena: det är väldigt gott med kål i moset, jag hade nog aldrig själv kommit på den idén. Tack detsamma!
Mamma: jag tror på sådan här gammaldags mat :)
Så gott det ser ut.
Potatismos med kål var något nytt för mig.
Synd att du bor så långt bort. :)
Anne-Marie: haha ja, det är synd, blev mycket mat över också! :) jag älskar verkligen denna typ av mat.
Oj, nu blev jag hungrig!
Låter och ser så gott ut.
Mvh, Anneli
Anneli: tack! Det var valdigt gott och far nog bli nat liknande idag :)
Skicka en kommentar