Jag avskyr mörk choklad. Mjölkchoklad däremot, mmm ... Särskilt Marabous. Den enda engelska choklad jag gillar är Milka och Galaxy. Och nu kan jag alltså äta på med gott samvete. Härligt! Ett litet lager har införskaffats.
Och Milka är ju schweizisk. :D Jag gillade inte mörk choklad förrän jag flyttade till Belgien och det alltid ingick i pralinlådorna man bjöds på. Då är ju även de mörka bitarna fyllda med något mumsigt och på så vis smög sig smaken fram. Idag äter jag nästan bara mörk.
Och så får vi inte glömma förstås all den goda chokladen som din makes chef kommer med, den handgjorda superlyxiga från Irland, fast vissa sorter tycker jag inte om hur lyxiga de än är och plötsligt förstod han vad jag gillar bäst, undrar hur det gick till:-). Just den chokladen kom en del av läkarna hem med från sina medicinska möten på Irland och det var på nåder man fick smaka. Inte visste jag då att jag skulle få frossa i den hos dig:-)
Fylld belgisk choklad däremot är snudd på äcklig tycker jag, se där vad olika smak man kan ha:-)
JAG med. jag har barnslig smak då det kommer till choklad. Ibland tror jag att alla som gillar mörk choklad ljuger, hahahaha!! Nämen, jag skojar, men du fattar vad jag menar ;-) Älskar mjölkchoklad. Gillar Marabou, Fazer, Toblerone, milka, Ritter och Lindt. Amerikansk choklad, Hersey's, smakar faktiskt spya... No kidding, for reals.
Smakade Herseys en gang, en kollega hade kopt pa semestern. Vi holl god min en stund men sen sa vi sanningen! Tydligen nat medel i som smakar illa men gor sa att chokladen inte smalter?
12 kommentarer:
Hm!
;-)
Bert: lagret forsvinner fort. Kanner mej redan piggare ;)
Ja väldigt positiva besked:-)
Mamma: ja, tur det finns nat att gladjas at :)
Fast det är ju sockret som är boven - inte kakaon. Men jag håller med dig, mjölkchoklad av god kvalitet ÄR godare än mörk.
Ruta ett: jag har alltid trott att kakon i mjolkchoklad var av meningslos mangd. Har forsokt gilla mork choklad men usch.
Och Milka är ju schweizisk. :D
Jag gillade inte mörk choklad förrän jag flyttade till Belgien och det alltid ingick i pralinlådorna man bjöds på. Då är ju även de mörka bitarna fyllda med något mumsigt och på så vis smög sig smaken fram. Idag äter jag nästan bara mörk.
Barabrittiskt: orkar inte uppdatera till choklad som saljs i England. Men det var det jag menade. God ar den iallafall.
Ja, san choklad har jag kopt nan gang pa julmarknaden har. Helt annan grej om det ar fyllning i. Fast mjolkchoklad ar anda godast :)
Och så får vi inte glömma förstås all den goda chokladen som din makes chef kommer med, den handgjorda superlyxiga från Irland, fast vissa sorter tycker jag inte om hur lyxiga de än är och plötsligt förstod han vad jag gillar bäst, undrar hur det gick till:-). Just den chokladen kom en del av läkarna hem med från sina medicinska möten på Irland och det var på nåder man fick smaka. Inte visste jag då att jag skulle få frossa i den hos dig:-)
Fylld belgisk choklad däremot är snudd på äcklig tycker jag, se där vad olika smak man kan ha:-)
Mamma: blir aldrig natt kvar av den till mej :)
JAG med. jag har barnslig smak då det kommer till choklad.
Ibland tror jag att alla som gillar mörk choklad ljuger, hahahaha!!
Nämen, jag skojar, men du fattar vad jag menar ;-)
Älskar mjölkchoklad. Gillar Marabou, Fazer, Toblerone, milka, Ritter och Lindt.
Amerikansk choklad, Hersey's, smakar faktiskt spya...
No kidding, for reals.
Annika: haha jag har samma misstankar.
Smakade Herseys en gang, en kollega hade kopt pa semestern. Vi holl god min en stund men sen sa vi sanningen! Tydligen nat medel i som smakar illa men gor sa att chokladen inte smalter?
Skicka en kommentar