lördag 26 maj 2018

Apelsinkladdkaka

Provade att ha apelsin i kladdkakan. Intressant kan man säga och jodå, ganska gott. Tricket med ett segt marshmallowstäcke är att lägga på dem efter halva gräddningstiden så smälter de inte helt och bränns inte heller om man ändrar till bara undervärme.





2 kommentarer:

Lena i Wales sa...

Ser gott ut,men tyvärr inget för mig, citrusallergiker.
Ja det där med suger tax. Tror att folk fortsätter dricka sina äckliga sötdricka i alla fall. Gör man något här, börjar man oftast i fel ända, så även här.
Ha en bra bank holiday weekend trots vädret!

Steel City Anna sa...

Lena: åh, vi har riktigt fint väder! Var precis ute på en kvällspromenad. Du får göra kakan utan citrus, det blir i ärlighetens namn godare :)

Tror som du med sockerskatten!

Hoppas du får njuta av lite värme med!