tisdag 30 november 2010

Dag 14. Vad hade jag på mej idag?

Idag är det här temat lite intressantare än förra gången faktiskt, för jag har behövt tänka efter lite vad jag ska ha på mej eftersom vi har fått snö så det står härliga till. Imorse hade jag lågskor trots snövarningar för att jag tänkte att jojo pyttsan, lite engelsk snö kommer jag inte märka ens. Jag bytte strax till kängor. Och sen var det kanske inte en fantastisk ide att ha klänning men jag gillar den, och min gamla kofta från Lindex värmde tillsammans med H&M-halsduken från i julas.

6 kommentarer:

Monica sa...

Väldigt snyggt och ÅH vad mycket snö ni har i landet utan plogbilar, hoppas de sparat lite av saltet i år från den där jättegruvan:-). Och så försöker jag lista ut var du står:-) och hoppas du haft trevligt på franska afton ikväll.

Steel City Anna sa...

I Peace Gardens vid den nya isrinken står jag. Det kommer ännu mera snö!

Monica sa...

Vi kanske kan åka skridskor där då allihopa?:-). Det är lite ovanligt i år, den där uppvärmningen i klimatet kanske kommit av sig:-).

Trillingnöten sa...

Mohahaha :) Snön ja. Been there done that liksom. Lågskor eller bara strunta i att ta på sig tillräckligt...typ byta vinterdäck, trots varningar dagar i förväg att det ska bli snöstorm.
Men snygg är du i alla fall!

Elisabet. sa...

Roligt att få se i alla fall liiiite av madamen ,-)

Steel City Anna sa...

Mamma - jag vill gärna åka skridskor :) Man kan hyra där.

Trillingnöten: Idag hade jag ullkappa och kofta så jag lärde mej en läxa :)

Elisabet: :)