söndag 4 december 2011

Inflyttning

Nu är vi helt och hallet inflyttade i nya lagenheten efter en gedigen flyttstadning och hundratusen flyttkartonger. Det kans ovant samtidigt som vi snabbt funnit oss tillratta. Internet är provisoriskt och långsamt så bilder från den fina julmarknaden idag på Kelham Island får komma upp en annan gång. Och det dröjer nog ett tag innan man kan ta en flyttkartongsfri bild på lägenheten. Att det är december har jag glömt bort. Idag ösregnade det hela dagen. Har det nånsin varit så mörkt ute som iår?

2 kommentarer:

Monica sa...

Ja oj sa fint du och jag stadade, var nastan synd att lamna en sadan glansande och skinande lagenhet och oj vad mycket jobb det varit sa sedan markte jag knappt att jag sov i en ny;-) men det blir fint har med och tror nog att snart ar flyttkartongerna vack:-). Och idag orkade vi med en fantastisk julmarknad och aldrig har jag frusit sa, blot kyla ar varst fast det inte ar sa kallt. Underbara sma restauranter finns overallt som tur ar.

Monica sa...

Glomde att son-in-law korde hundra vandor och kankade ut och sen in allt:-), tog nog pa krafterna det ocksa:-) och bast att tillagga att den enormt noggranna stadningen blev godkand.