torsdag 19 juli 2018

Medborgarplatsen

Såg fint ut i den lilla parken med bokhyllor och böcker. Och så mycket te som det fanns i The English Shop finns det nästan inte ens i England!




6 kommentarer:

  1. Vi har den engelska butiken hos oss också, jag tycker man kan hitta en hel del där. Sist köpte jag goda engelska julkakor, ingefärsdricka, och Taylor´s Yorkshire-tea som man helst ska dricka med kondenserad mjölk för att smaka riktigt engelskt. Mycket annat finns där som är traditionellt engelskt. Roligt att gå dit ibland.

    SvaraRadera
  2. Nilla: åh, det där om Yorkshire tea med kondenserad mjölk har jag missat! Det är en kul affär.

    SvaraRadera
  3. Det smakar kossor och lantliv med det där Yorkshire-teet. Jag tyckte det var litet avbräck från det "finare" te man drack!! - Var nog populärt under 2-a världskriget. Många engelsmän, ssk de runt London rynkar nog kanske lite på näsan, men jag tycker faktiskt det är gott, kanske för att jag normalt dricker kaffe.

    SvaraRadera
  4. Nilla: det teet som är på bilden drack jag ibland men tyckte inte det var så gott. Gav det ofta som present i Sverige för att asken är så fin :) jag gillar engelskt te men man måste ha mjölk i. Hade inte hört om kondenserad mjölk. Det får jag prova :)

    SvaraRadera
  5. Där har jag kikat någon gång. Jag jobbade vid Medis i sex år :)

    SvaraRadera
  6. Freedomtravel: det är kul att kolla där! Jag gjorde det ibland innan jag flyttade också. Men nu är det roligare :)

    SvaraRadera