fredag 9 februari 2018

Svenssonmat




Köttbullar gör jag ytterst traditionella med kryddpeppar och blandfärs men kladdkakan tar jag mej stora friheter med. Denna blonda kaka blev oerhört kladdig och himmelskt god, med hallon, kokos och vit choklad. Men lite nytt är det kanske att ha rödkål till köttbullarna? Blev jättegott.

8 kommentarer:

  1. Ser riktigt smarrigt! Hittade dig hos Annika i Reston, USA. Kul!
    Älskar England. Sheffield har jag aldrig varit i. Spännande att upptäcka en ny gammal fin stad!

    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Channal: tack! kul att du hittade hit :) det är inte många som varit i Sheffield men det finns mycket fint att upptäcka här och i norra England överhuvudtaget.

    SvaraRadera
  3. Du verkar vara en hejare på att baka!

    SvaraRadera
  4. Jimmy: jag bakar himla ofta iallafall :)

    SvaraRadera
  5. Dina köttbullar ser otroligt goda ut och vet att de är det:-), kakan har jag inte testat än men ska bli, funderar på egna semlor till veckan, fettisdagen och som förresten sammanfaller med "Vänliga veckan" och i år är utmaningen att inte bara vara vänlig och trevlig mot dem vi möter utan också vara vänliga och sansade mot dem som inte tycker som vi, liksom lyssna, kunna säga att vi inte tycker lika men med en vänlig ton och visad respekt. Låter bra det.

    Och så Valentin på det! Oj det blir fullt upp nästa vecka:-)

    SvaraRadera
  6. Mamma: jag ska skicka semmelreceptet :) tror du skulle gilla kakan.

    SvaraRadera
  7. Jag tror att jag kommer på besök och äter middag hos dig. ;)
    Ser jättegott ut.
    Den där kakan verkar ju helt otroligt god!

    SvaraRadera
  8. Anne-Marie: skulle vara superkul om du kunde göra det nån gång :)

    SvaraRadera