fredag 1 december 2017

Svensk mat

Jag åt allt jag längtat efter och lite till under Sverigeresan. Flera pizzor, köttbullemackor, räksmörgås, falukorv, chokladbollar, kanelbullar, sockerkringlor, kardemummasnurror, pistagebullar, lingonbröd, dillchips, smågodis, Marabou, julmust ... jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Aningen småfet blev jag också men det var det värt.





10 kommentarer:

  1. Ja jag gick upp ett kilo och sen ett till när ni åkt:-) men både du och jag är ju som balettdansöser fortfarande:-), ja i alla fall du. Men märkligt så svårt det är att bli av med dem när det är såå lätt att få dem:-)

    SvaraRadera
  2. KLART värt det, haha.
    Man vill ju njuta av allt det goda!!
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  3. Det är klart att man måste passa på! När vi var utomlands ett år saknade vi också vissa saker, särskilt svenska räkor ;)

    SvaraRadera
  4. Annika: blir lätt oroad om jag skulle flytta hem, förhoppningsvis går suget över om man har svensk mat runt sej jämt. Åt fil och flingor också på hotellet med god aptit pga saknad, för jag tycker egentligen inte ens om fil :)

    SvaraRadera
  5. Freedomtravel: jag glömde att köpa ett paket kräftor! Något jag saknar galet mkt. Får komma ihåg det nästa gång.

    SvaraRadera
  6. sådant där "typiskt svenskt" som man inte inser hur svenskt det är förrän man inte har det ;)

    SvaraRadera
  7. Och tänk, jag saknar det jag äter här i USA när jag kommer till Sverige! ;)
    Saknar faktiskt ingen svensk mat numera. Tur kanske det eftersom jag besöker Sverige så sällan numera.

    SvaraRadera
  8. Anne-Marie: ja, det är tur! Vad saknar du för amerikansk mat?

    SvaraRadera