söndag 23 juli 2017

Ordentliga köttbullar

Lingonsylt och ärtor och hemgjord gräddsås och rullade köttbullar med den godaste smeten. Himlen.


8 kommentarer:

  1. ÅÅÅååhhh, det är det absolut godaste!

    SvaraRadera
  2. Husmanskost kan vara riktigt gott! Jag kommer från Skåne och växte upp med att köttbullar gjordes på blandfärs eller fläskfärs. I Stockholm är det nötfärs som gäller.

    SvaraRadera
  3. Mamma: supergott, blev imponerad av mej själv ;)

    SvaraRadera
  4. Ruta ett: ja, gud så gott det är!

    SvaraRadera
  5. Freedomtravel: intressant, den skillnaden har jag aldrig hört. Alltid blandat fläsk- och nötfärs. Blir torrt annars tycker jag och mer italienska köttbullar.

    SvaraRadera
  6. Köttbullar är för mig mat som gör mig rent av lycklig! Särskilt pv:s. Mamma gjorde köttbullar av älgfärs; små var dom och ganska torra, men goda ändå.

    SvaraRadera
  7. Elisabet: älgfärs är så gott!

    SvaraRadera