Nästan som en brittisk Sunday Dinner blev detta, men lite annorlunda med små bakade potatisar och inga Yorkshire puddings. Nåt som är så himla gott och som jag aldrig ätit i Sverige är Colcannon, potatismos med kål. Kycklingen rostade jag i ugn på en bädd av örter och allt kött som blev över gjorde jag en god pastasås av dagen efter med grädde, paprika, rödlök och tomater.
Oh, vad gott det ser ut!!! Potatismos med kål har jag ätit i Irland, gott.
SvaraRaderaHa en fin dag!
Så gott det ser ut och hälsosamt!
SvaraRaderaLena: det är väldigt gott med kål i moset, jag hade nog aldrig själv kommit på den idén. Tack detsamma!
SvaraRaderaMamma: jag tror på sådan här gammaldags mat :)
SvaraRaderaSå gott det ser ut.
SvaraRaderaPotatismos med kål var något nytt för mig.
Synd att du bor så långt bort. :)
Anne-Marie: haha ja, det är synd, blev mycket mat över också! :) jag älskar verkligen denna typ av mat.
SvaraRaderaOj, nu blev jag hungrig!
SvaraRaderaLåter och ser så gott ut.
Mvh, Anneli
Anneli: tack! Det var valdigt gott och far nog bli nat liknande idag :)
SvaraRadera