Jag har saffran kvar sen i julas och det är ju så gott så här piffade jag upp en vanlig sockerkaka med julkryddor och riven marsipan. Blev väldigt gott!
Trillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.
Ulrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)
Finfin kaka, synd att den är slut;-)
SvaraRaderaVilka söta små snöflingor/snöblommor också. Ser både god och vacker ut till afternoon tea. :-)
SvaraRaderaLisbeth
Mamma: det blir nog flera :)
SvaraRaderaTankevågor: ja, de piffade upp tycker jag :)
Jag har också saffran! Nu blev jag sugen att använda den, din kaka såg så god ut!
SvaraRaderaJa tack!! :-p
SvaraRaderaTrillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.
SvaraRaderaUlrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)
Mums! den skulle jag nog ha svept I mig på engång ;)
SvaraRaderaJani: Det gick rätt fort här med :)
SvaraRadera