lördag 24 januari 2015

Vinterkaka

Jag har saffran kvar sen i julas och det är ju så gott så här piffade jag upp en vanlig sockerkaka med julkryddor och riven marsipan. Blev väldigt gott!




8 kommentarer:

  1. Finfin kaka, synd att den är slut;-)

    SvaraRadera
  2. Vilka söta små snöflingor/snöblommor också. Ser både god och vacker ut till afternoon tea. :-)

    Lisbeth

    SvaraRadera
  3. Mamma: det blir nog flera :)

    Tankevågor: ja, de piffade upp tycker jag :)

    SvaraRadera
  4. Jag har också saffran! Nu blev jag sugen att använda den, din kaka såg så god ut!

    SvaraRadera
  5. Trillingnöten: ja, jag köpte med mej mycket från Lanzarote till mitt lussebullebak som aldrig hände :) men man kan ju ha saffran även efter jul tycker jag! Satte piff på en helt vanlig sockerkaka.

    Ulrika: allting blir godare med marsipan har jag märkt :)

    SvaraRadera
  6. Mums! den skulle jag nog ha svept I mig på engång ;)

    SvaraRadera
  7. Jani: Det gick rätt fort här med :)

    SvaraRadera