måndag 7 april 2014

När man lyckas!

Så väldigt, vansinnigt gott. Revbenspjäll långsamt och kärleksfullt tillagade. Ris och purjo- och morotspytt. Smakerna bara smälte samman, hälsar Sheffields egen mästerkock, Underbara Anna.

7 kommentarer:

  1. Underbara Anna, åh så underbart gott det ser ut och smakar förstår jag, härlig bild! Skulle gärna ha sheffieldkocken närmare här:-), puss

    SvaraRadera
  2. Ja, det ser riktigt gott ut för en gångs skull, ofta svårt på bild :) hemskt gott med moroten till, det blev en perfekt balans av sött och salt.

    SvaraRadera
  3. Jaadu! det såg jäkligt got ut :)

    SvaraRadera
  4. Du fick till och med till en bra bild på maten! Ser verkligen gott ut!

    SvaraRadera
  5. Jani: revbensspjäll som man lagar på låg värme länge med god marinad, ja det är nog nästan det godaste jag vet.

    Trillingnöten : bådar gott för min fantasirestaurang ;)

    SvaraRadera
  6. Ja just det Anna, du kan ju lägga ut den här bilden så är allt klart:-)

    SvaraRadera
  7. Väldigt fin bild det här, jag blir hungrig varje gång jag ser den och måste tänka efter om jag ätit:-).
    Alla färger tillsammans gör den verkligen läcker.

    SvaraRadera