måndag 24 februari 2014

Middagstips

Gott, nyttigt och enkelt är mina slagord. Färsk torskfile, lite purjolök, grädde och några körsbärstomater får koka ihop lite snabbt. Kokt potatis och ett ägg till, proppmätt på ett trivsamt sätt. Mera fisk!

4 kommentarer:

  1. Det är jättegott med fisk, jag borde
    göra det mycket oftare, vi har inte så mycket färsk här och har vi det är den svindyr. Nu ligger djupfryst och väntar:-)

    SvaraRadera
  2. Fisk är alltid gott! Jag föredrar att göra fisk i ugnen. Med lite sås eller grädde på och kanske nån grönsak, sen är det ju klart :)

    SvaraRadera
  3. Ser bara gott ut och jag som älskar fisk ;)

    SvaraRadera
  4. Mamma: ja det är alltid lite godare med färsk fisk. Lättare att tillaga och få rätt tid och konsistens tycker jag.

    Freedomtravel: javisst, det är ju så enkelt att göra!

    Jani: ibland är det som är lättast att laga allra godast :)

    SvaraRadera