torsdag 3 juni 2010

BBQ säsong

Godast i hela världen nästan är grillade revbensspjäll ...
Marinad:

1 tsk rinnande honung
1 tsk stark slät senap
grovt salt
grovt peppar
knivsudd kajennpeppar
matsked balsamvinäger
matsked olja
pressad vitlöksklyfta, eller ett par
1 tsk soja

Eller kanske är möjligen en rejäl hamburgare med coleslaw ännu godare ... Men denna har jag inte gjort sjäv, utan ätit på kolgrillen i Meadowhall.

3 kommentarer:

  1. Var det Tom´s verk det översta eller ditt? Och det undre på Meadowhall åt väl jag också? Det ser väldigt gott ut. Igår hittade jag de där miniminilökarna som jag blandar in i köttfärsbiffarna hos dig med soltorkade tomater. Sprang genast tillbaka till kyldisken för att köpa köttfärs, ja där låg fläskfärs och krav-köttfärs, den hade en hållbarhet på 8 dagar!!! Blev helt konfunderad så nu har jag bara miniminilöken och tomaterna hemma;-).

    SvaraRadera
  2. Väldigt läckra ser de ut!

    SvaraRadera
  3. Ja nu känner jag igen stekpannan bakom. Puss och njut av helgen<3 <3 <3

    SvaraRadera